full screen background image

Apelați cu încredere la mediere!

Distribuie

”Viva Justiția” a sărbătorit Ziua Națională a Mediatorului (4 mai) în direct pe Radio Viva FM, ca întotdeauna, începând cu ora 13.00.

Emisiunea juridică, realizată de Maria Păduraru, care deține și calitatea de mediator, a avut ca invitate alte două colege mediator: Doina Stupariu și Liliana Ștefan.
Pe tot parcursul emisiunii mediatorii au punctat avantajele părților care urmează procedura medierii, drepturile și obligațiile mediatorului și ale părților participante la procedura medierii, aspecte de problematică din cazuistica birourilor de mediator, procedura pregătirii medierii și a medierii propriu-zise, elemente de justiție restaurativă, necesitatea și importanța apelării la mediere în anumite materii de drept etc.

Cele trei doamne mediator au adus la masa dezbaterilor din radio propriile experiențe profesionale, fiecare punctând cu claritate propria viziune asupra medierii. Un lucru este cert: punctul comun l-a reprezentat implicarea cu care cele trei doamne își instrumentează dosarele de mediere. Până la urmă, VOCAȚIA este punctul comun, și, totodată, punctul forte al invitaților din această ediție.

Vă invităm să urmăriți înregistrarea ediției din 8 mai 2017, la link-ul următor:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *