full screen background image

Aproape 1.000 de polițiști în stradă la Sărbătorile Iașului

Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva  şi de zilele Iaşului, Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi , chestor de poliţie Scripniciuc Ioan a dispus ca peste 900 de polițiști să fie în stradă, în aceste zile.

Astfel, în perioada 09-16 octombrie a.c., se vor afla la datorie  960 de poliţişti de la ordine publică, de la rutieră, de la transporturi, precum și de la structurile de intervenţie rapidă, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, suplimentar față de dispozitivele curente.

 Vor fi organizate, zilnic, în această perioadă, patrule de siguranţă publică, atât pedestre cât şi auto.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, 145 de poliţişti rutieri vor acţiona pe tronsoanele de drumuri naţionale şi DE 583, utilizând, zilnic, întreaga aparatură radar din dotare. O atenţie deosebită va fi acordată arterelor rutiere ce converg către mun. Iaşi.

Totodată, poliţiştii de la transporturi vor acţiona pe trenurile de călători, în  staţii şi triaje de cale ferată şi în  aerogaraIaşi, pentru prevenirea incidentelor.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *