full screen background image

Arată ca-ți pasă! Proiect caritabil pentru copiii cu autism și elevii unei școli ieșene

Distribuie

Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) organizează, în perioada 03-19 decembrie, cea de-a XIII-a ediție a proiectului caritabil „Arată că-ți pasă!”. Prin intermediul acestuia, dorim să producem un impact la nivelul societății, organizând evenimente culturale pentru ieșeni. Fondurile colectate în cadrul acțiunilor noastre vor fi utilizate pentru a-i ajuta pe cei în nevoie în perioada sărbătorilor de iarnă. Concret, scopul ediției din acest an este de a oferi sprijin material și de a organiza o serie de activități civice și educaționale în două instituții din
județul Iași respectiv: Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România–Filiala Iași (ANCAAR) și Școala Profesională „Nicolae Bălăuță’’ din Șcheia.

Strângerea de fonduri se va realiza prin intermediul unor acțiuni diverse. Ne propunem organizarea unei tombole cu premii în cadrul căreia pot participa toate persoanele ce achiziționează un bilet al evenimentului de la voluntarii noștri. În plus, colectarea de fonduri se va realiza și prin donațiile primite în cadrul serii de film organizare în Universitatea ,,A.I.Cuza’’, a serii culturale pusă sub numele de „Bibliothèque d’hiver” din Sage Café, dar și în urma celor două concerte caritabile de colinde (joi, 13 decembrie, ora 18:00 – Catedrala Mitropolitană și marți, 18 decembrie, ora 19:00 – Palatul Culturii) care marchează importanța culturii și a dezvoltării societății.

Pentru mai multe detalii, accesați https://www.facebook.com/ACP.ASFI/.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza