full screen background image

AUDIO: „În primul rând este pacientul!” – Dr. Sorin Nistor, despre sistemul privat vs. sistemul public de sănătate

Distribuie

Noua săptămână a început astăzi, 11 decembrie, la „Dimineți Animate” cu dr. Sorin Nistor, Director Medical Arcadia, care a fost invitatul matinalilor Andrei Giurgia și Șerban Vornicu, pentru a discuta despre locul sistemului de sănătate privat în contextul actual al sistemului de sănătate din România.

„Un sistem de sănătate – oricare ar fi el – are două elemente importante: în primul rând, pacientul; cel de-al doilea  este echipa care furnizează servicii medicale. Un pacient nemulțumit poate genera o imagine proastă pentru echipa medicală.” – dr. Sorin Nistor

Discuția din această dimineață a abordat subiecte de interes general pentru ascultătorii VIVA FM și a punctat principalele beneficii pe care le oferă sistemul privat pacienților în plus față de sistemul de stat sau atitudinea medicilor și a personalului medical care activează într-un spital sau centru medical.

Este sistemul privat o alternativă la plecarea din țară a medicilor români?

Răspunsul la această întrebare, dar și detalii din culisele echipei medicale care stă în spatele Arcadia, le aflați din discuția avută cu dr. Sorin Nistor în emisiunea „Dimineți Animate”:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *