full screen background image

Ascultă Viva FM și poți câștiga invitații la Festivalul „La Vie”!

Distribuie

Venirea toamnei aduce multe surprize la Iași. Orașul este din nou plin de evenimente și mult așteptatul festivalul „La Vie” a anunțat deja noutățile celei de-a II-a ediții. Astfel, în perioada 8-10 septembrie, centrul distracției se mută la Crama Gramma din Bârnova unde organizatorii te așteaptă cu muzică de calitate, degustări de vin, activități sportive, experiențe gastronomice și instalații artistice.

Pentru că Viva FM susține cele mai importante evenimente din Iași, toamna aceasta te trimite la festivalul „La Vie”! Tot ce trebuie să faci este să trimiți SMS la 0753 100 300 cu textul  ”Festivalul La Vie” și poți câștiga timp de 5 zile, câte 2 abonamente pe zi, care îți asigură accesul gratuit în toate cele 3 zile de festival. Ascultă Viva FM și află în perioada 30 august – 4 septembrie, în emisiunea Dimineți animate dacă ai câștigat invitații la festival. Matinalii, Andrei Giurgia și Șerban Vornicu îți fac dimineața mai frumoasă cu o invitație dublă la festival. Câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul aplicației random.org.

„La Vie” se concentrează pe crearea unei legături armonioase între cultura vinului și cea a muzicii și a artelor libere, construind astfel pentru doritori o experiență educativă și de agrement. Pe parcursul celor trei zile de festival, publicul participant se va putea bucura de experiențe gastronomice, ateliere de cultura vinului și degustări, activități sportive și instalații artistice. Pe scena amenajată în cadrul natural de la Crama Gramma vor concerta 12 trupe live și DJ’s, după cum urmează: Trupa Spam, CANAF, Fine, it’s pink, Westroot, soul Serenade, Corbu, Straight from the bottle, El Negro, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Maria Răducanu, Nightloosers și Fanfara Transilvania.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat festivalul în rândul familiilor tinere cu copii, organizatorii au pregătit spații special gândite pentru activitățile educative destinate celor mici: ateliere, animații, spectacole, jocuri de prezentare creativă, momente de clovnerie cu baloane și alte surprize. Pentru a promova un stil de viață sănătos, organizatorii încurajează participanții să vină la festival cu bicicletele, pregătind trasee speciale pentru biciclete, parcare pentru acestea și cadouri pentru curajoșii care acceptă provocarea de a ajunge la festival pe două roți.

Hai “La Vie”! Împreună vom trăi trei zile pline de activități, momente intense, consum senzorial, interacțiuni proactive și arte stimulatoare. Vom uita de griji, vom cânta împreună, ne vom răsfăța papilele gustative cu cele mai alese bucate. Vom ajunge în sânul naturii și ne vom delecta cu vinurile Gramma.

Toamna se numără strugurii, iar noi ne adunăm “La Vie” să-i celebrăm!

Viva FM este partener media exclusiv pe segmentul radio al Festivalul „La Vie”.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *