full screen background image

Asociația Trei Vieți și Rocanotherworld lansează „Fondul Donatorilor”

Asociația Trei Vieți și Asociația Industrii Creative prin Rocanotherworld au lansat #FondulDonatorilor, un demers comun pentru susținerea medicilor din spitalele ieșene.

Cele două entități au lansat apelul pentru contribuțiile la Fondul Donatorilor duminică, 22 martie.
Acest fond comun constituit este destinat achizițiilor de echipamente și produse necesare celor din prima linie în lupta pandemiei CoVid-19, respectiv cadrelor medicale.

În primă fază, prin contribuțiile strânse în Fondul Donatorilor se vor achiziționa 3000 de măști cu protecție FFP3, costul lor fiind de 10.000 euro. După îndeplinirea acestei prime etape, următoarele produse care vor fi achiziționate sunt combinezoane, dezinfectanți, kituri de testare rapidă, ventilatoare și echipamente de anestezie și terapie intensivă. Toate aceste produse și echipamente vin în ajutorul medicilor care lucrează în spitalele ce tratează pacienții infectați cu CoVid-19.

Donațiile pot fi făcute direct în conturile celor două asociații, iar mai multe detalii se pot găsi aici: https://treivieti.ro/daruieste/

Asociația Trei Vieți este un ONG înființat de studenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, iar misiunea acesteia este de a crește pragul donatorilor din România peste cel de 2% la care ne aflăm de ani buni. Între activitățile asociației se numără recolte sangvine, campanii de educare și promovare a donării de sânge.

Asociația Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld și Classix din Iași, având drept scop revitalizarea culturală a orașului, angrenarea comunităților creative și implicarea în viața civilă a societății prin acțiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv și participativ.

Website: www.treivieti.ro și https://rocanotherworld.com
Facebook: www.facebook.com/TreiVietiRomania și https://www.facebook.com/rocanotherworld/
Detalii Fondul Donatorilor: https://www.facebook.com/events/660191624810272/
Instagram: @treivietiromania și @rocanotherworld

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *