full screen background image

Astăzi a avut loc deschiderea anului universitar la Universitatea ”Petre Andrei”. Oficialii doresc rebranduirea Universității

Universitatea ”Petre Andrei” și-a deschis astăzi porțile pentru noul an universitar. În fața a peste 70 de studenți, președintele Universității, Doru Tompea, alături de prorectorul Tudor Pitulac, prefectul Marian Grigoraș, președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa și primarul Mihai Chirica, au adresat mesajul de începere a noului an universitar.

”Pentru mine nu există nicio diferență între studenții acestei universități și ceilalți din celelalte universități din Iași. Aveți aceleași drepturi, dar și aceleași obligații. Avem nevoie de o societate mai bună, iar voi trebuie să rescrieți istoria începută acum 26 de ani. Universitatea Petre Andrei are un potențial foarte mare. Dragostea pentru carte trebuie să plece în primul rând de la voi. Aveți un mare handicap legat de finanțare, la voi apare mai întâi munca și necesitatea. Trebuie să vă rebranduiți, dar este necesară o restartare. Mi-ar face o mare bucurie ca la începutul anului viitor universitar să vă găsesc mult mai optimiști și cu zâmbetul pe buze”, a declarat Mihai Chirica.

În cadrul ceremoniei au luat cuvântul și prefectul Marian Grigoraș și președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa.

”Sunt onorat să particip la această ceremonie. Mereu competiția este benefică, pentru că obligă la îmbunătățirea serviciilor. Vă urez să depășiți problemele din acest moment”, a spus Marian Grigoraș.

”Tinerii care ajung să treacă pragul Universității Petre Andrei sunt cei care vor dezvolta economia. Am un sentiment de emoție, pentru că aici a fost primul meu loc de muncă. Vă doresc să duceți numele Petre Andrei mai departe”, a declarat Maricel Popa.

În încheiere, Doru Tompea, a transmis și el mesajul către studenții care au ales Universitatea ”Petre Andrei”. ”Dacă ceva îmi dă stabilitate, este faptul că avem peste 50.000 de absolvenți, printre care și prefectul Marian Grigoraș. Vreau să transmit gândurile mele cele mai bune din partea domnului Sorin Bocancea, rectorul ales al Universității”, a conchis președintele Universității, Doru Tompea.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *