full screen background image

Astăzi a avut loc prima ediție ICE ICE Viva!

Echipa Viva FM a fost prezentă astăzi pe Pârtia de Ski din Sărărie la ediția pilot a proiectului ICE ICE Viva. Realizatorii de programe, Andrei Giurgia și Radu Căciulă, împreună cu reprezentanți din departamentul de marketing și reporterii Viva FM au făcut atmosferă printre ieșenii aflați la pârtie.

Începând cu ora 15:00, Pârtia din Sărărie a fost animată cu un playlist antrenant, intervenţii live ale realizatorilor de programe Viva FM, jocuri şi concursuri. Vremea a ținut cu noi, așa ca pârtia a fost plină de ieșeni și nu numai, care s-au bucurat de zăpadă și muzică bună, într-o atmosferă plăcută. Fie că vorbim de oameni cu experiență în sporturile de iarnă sau de cei care pun prima dată skiurile în picioare, pârtia oferă oportunități de relaxare și divertisment tuturor.

DSC_0976

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echipa Viva FM a reușit să interacționeze cu o parte din cei prezenți la pârtie și a fost o reală plăcere să cunoaștem oameni noi, să împărțim premii și să ne distrăm alături de ei.

La primul concurs, am cunoscut un ascultător Viva FM care a știut să ne spună pe ce frecvență poate fi ascultat radioul în Iași și a fost premiat cu un termos și o cană termosensibilă, personalizată cu Viva FM.

DSC_0936

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La următorul concurs a avut parte de ceva mai multă acțiune: participanții au fost doi prieteni care au început să skieze acum 4 ani, tot împreuna. Astăzi au făcut o întrecere pe Pârtia de Sky din Sărărie pentru câștigarea unui bax de spumant Bucium. Primul care a ajuns la baza pârtiei a fost Andrei, însă a promis că va consuma împreună cu prietenul său premiul câștigat.

DSC_1001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru că la Pârtia din Sărărie nu vin doar cei care știu să skieze, ci și fani ai plăcilor de snowboard, al treilea câștigător a făcut parte din această categorie. Tânărul ne-a povestit că este încă la început, însă îi place foarte mult și va continua să învețe. Premiul câștigat a fost asigurat de partenerul nostru, Restaurantul Alila care a oferit materiale promoționale (o agendă și un calendar) și un voucher de consumație în valoare de 50 lei la pizzerie.

DSC_1007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cei care nu au reușit să ajungă astăzi la Pârtia de Ski din Sărărie au putut asculta transmisia LIVE, pe 105 FM, în intervalul orar 15:00-17:00. Echipa Viva FM vă așteaptă și mâine, începând cu ora 15:00 la zăpadă. Noi venim cu muzică bună, premii și voie bună, pe voi vă așteptăm cu chef de distracție.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *