full screen background image

Astăzi începe la Iași Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu”- ediția a IV-a

Festivalul, unic în România, organizat de Asociația „Iubire și Încredere”, oferă Iașului în perioada 1-7 iulie 2016 o experiență culturală inedită și aduce în atenția publicului coruri şi personalităţi din România, Ucraina, Republica Moldova, Italia, Grecia. Vor participa invitaţi de marcă dintre care amintim pe îndrăgita artistă Paula Seling şi Corul Naţional de Cameră Madrigal, precum şi peste 30 de coruri de renume internațional a căror prestaţie va fi jurizată de specialişti din România, Grecia, Italia, Ucraina şi Republica Moldova.
Conferința de deschidere a Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret „Gavriil Musicescu” – Ediția a IV-a a avut loc miercuri, 15 iunie 2016, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iaşi, în prezența mai multor personalități din lumea muzicală și culturală ieșeană.
Astăzi, de la ora 18 are loc deschiderea oficială precum, iar maine, 2 iulie 2016, incepând cu ora 13 prima reprezentație din cadrul concursului, la Biserica „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt” din cartierul Podu Roș (Aleea Rozelor, nr. 7 C).
Programul complet poate fi consultat pe http://www.iubiresiincredere.ro/
Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit.

 

Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit.

 

Program:

5bb32406-4d92-4502-aeae-9ef349ee5817

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *