full screen background image

Astăzi începe ROCK’N’IAŞI OPEN AIR 2016: „10 ani de muzica bună”

Distribuie

FIE Iaşi 2016: cel mai așteptat festival de muzică rock din zona Moldovei începe astăzi

În perioada 20 – 22 mai, Iaşul va găzdui trupele care formează line-up-ul celui mai aşteptat festival de muzică rock din zona Moldovei. Festivalul va fi în aer liber și va avea loc la baza Pârtiei de Ski Iași, localizată în zona pădurilor Șorogari- Țicău, pe Șoseaua Sărărie nr. 78.

Ediţia din mai 2016 este aniversară, întrucât festivalul împlinește 10 ani de activitate.

În 2016, la a X-a ediție, vom avea la Iași trupe de valoare internaţională, care vor urca pe scena Festivalului ROCK’N’Iași: trupa germană FINSTERFORST, din Ucraina – trupa  SINOPTIK, bulgarii de la VRANI VOLOSA, din Sankt-Petersburg(Rusia) – trupa INNER MISSING, precum și basarabenii de la ALTERNOSFERA, INFECTED RAIN, HARMASAR și alții.

 

Trupe românești consacrate la a X-a ediție ROCK’N’Iași

ROCK’N’IAŞI va mai aduce ediția acesta trupe românești consacrate, precum: IMPLANT PENTRU REFUZ, GOTHIC, KREPUSKUL, precum și trupe aflate la început de drum, dar care s-au impus pe scena rock națională prin cocursurile câștigate, trupe precum: E-AN-NA, RECURSIVE DELUSION, BUSOLA (Ostring Moldova) și altele.

Cum nu puteau lipsi trupele ieșene, la această ediție vor participa: GOD, BEAUTY AND THE RAT, SEVEN HILLS, IRON CROSS.

Intrarea se va face pe baza unor bonuri de consumație în valoare de 10 lei, ce pot fi achiziționate de la intrare în fiecare seară de festival. La această ediție va fi posibilă camparea, gratuita,  fiind amenajată o zona specială la baza partiei.

 

Despre festival

Organizat şi coordonat de către Asociaţia Culturală „Moldavia” în parteneriat cu Casa de Cultura a Studenților Iași, proiectul ROCK’N’IAŞI OPEN AIR 2016, are ca obiectiv încurajarea activă, dezvoltarea şi sprijinirea debutului artistic al tinerilor pe scena muzicii rock, atât în România cat şi în străinatate. Mediul organizat şi de renume pentru comunitatea rock naţională conferă muzicienilor posibilitatea de a evolua şi de a se face remarcaţi, oferind, în acelaşi timp atât spectatorilor cât şi iubitorilor de muzică rock, un spectacol de neuitat. Proiectul va fi derulat pe parcursul a trei zile de festival, în luna mai, cuprinzând artişti de renume local, naţional şi internaţional. Principalii parteneri implicaţi în realizarea acestui proiect sunt: Ministerul Tineretului și Sportului, Centrul Cultural German, Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, Tarom și Kolos Group.

Evenimentul face parte din Festivalul Internațional al Educației, ediția din 2016.

Pentru mai multe detalii legate de festival puteţi accesa site-ul oficial www.rockniasi.ro precum şi pagina de facebook oficială www.facebook.com/rniasi.

Cum ajungi la ROCK’N’IAŞI?

rock in iasi

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza