full screen background image

Ateneul Tătărași vă invită la un spectacol de improvizaţie în aer liber: Trupa de Teatru IDIOT

Sâmbătă, 11 iunie, de la ora 20:00, membrii trupei IDIOT promit că vor susține un spectacol la înălțime, pe Terasa Acoperiș Ateneu – cel mai nou spațiu de „joacă” al Ateneului Tătărași.

 

„Teatru IDIOT, facem show pe loc | Dintr-un simplu joc | Îți arătăm cum banalul din zi se schimbă de tot.| Dacă ai idei, improvizăm ce vrei | Vino să îți iei| Doza de IDIOT prin care să fii ok”. Cam acesta e sloganul menit să provoace curiozitatea spectatorilor.

Spectacolul lor cuprinde scenete scurte cu potențial de „hohot exploziv”, cum spun chiar ei, cântece și poezii, toate improvizate cu voioșie de către patru actori talentați și un chitarist cu multiple înclinații artistice.

Băieții din Trupa de Teatru și Improvizație IDIOT spun că aceasta este singura și, totodată, cea mai bună trupă de genul din întreaga Moldovă. Cei patru artiști s-au făcut remarcați și la nivel național, după participarea la un cunoscut concurs televizat de momente umoristice.

Preţul unui bilet este de 15 lei, și pot fi achiziționate de la Ateneu în fiecare zi, și cu o oră înaintea fiecărui spectacol.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *