full screen background image

AUDIO. 42 de elevi ieșeni de nota 10 au fost premiați ieri, la Palatul Roznovanu

Distribuie

Cei 32 de elevi care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, alături de cei zece absolvenți de liceu cu media 10 la Bacalaureat au fost premiați joi, 12 iulie, în cadrul „Galei Excelenței în Educație”, organizată în sala Vasile Pogor a Primăriei Iași. Festivitatea a fost organizată de Primăria Municipiului Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Genoneva Farcaș, inspector școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Iași:

Întâlnirea noastră de astăzi stă sub semnul notei 10. Aici, la Iași, devine aproape o obișnuință să ne întâlnim sub semnul notei 10, căci o facem an de an în momentul în care, împreună cu Primăria Municipiului Iași, organizăm Gala Excelenței în Educație. Ne aflăm astăzi aici, în onorantul spațiu al Primăriei Municipiului Iași, pentru a sărbători perfecțiunea, pentru a-i sărbători și felicita pe cei care au reușit să obțină media perfectă la Examenele Naționale.

19 dintre cei 42 de elevi premiați sunt absolvenţi de clasa a VIII-a sau a XII-a ai Colegiului Naţional.  Pe locul al II-lea, cu cei mai mulţi absolvenţi cu media 10, a fost Colegiul „Negruzzi“, cu opt elevi premiaţi, urmat de „Racoviţă“, cu şapte elevi. Fiecare dintre cei 42 de elevi a primit câte o tabletă, cărţi, o plachetă de la Primărie şi o diplomă specială de la ISJ.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza