full screen background image

AUDIO. A fost lansată o platformă de înscrieri online pentru întâlnirea cu Papa Francisc la Iași

Cei care doresc să participe la vizita Papei Francisc la Iași se pot înscrie online. În acest sens, Comitetul de organizare a evenimentului a lansat, pe site-ul Episcopiei Romano-Catolice din Iași, o platformă de înscriere online. Link-ul poate fi accesat aici.

Cu detalii vine preotul Adrian Blăjuță, purtător de cuvânt al Episcopiei Romano-Catolice din Iași:

Oricine se poate înscrie pe această platformă care a fost introdusă pe site-ul Episcopiei Romano-Catolice din Iași. Toți cei care doresc să participe la întâlnirea cu Papa Francisc, de pe 1 iunie, de la Iași, din fața Palatului Culturii, se pot înscrie pe această platformă. Vreau să reamintesc faptul că înscrierile pentru acest eveniment continuă în parohii, în parohiile catolice din zona nord-est a României, adică din zona Moldovei. Așadar, continuă aceste înscrieri în parohii, dar în paralel se pot face și aceste înscrieri online, pe platforma prezentă pe site-ul www.ercis.ro. Dacă înscrierile din parohii se vor încheia la 1 mai, pe această platformă există posibilitatea înscrierilor până în ziua premergătoare venirii Papei Francisc la Iași, adică până la 31 mai”, a declarat pentru Viva FM preotul Adrian Blăjuță, purtător de cuvânt al Episcopiei Romano-Catolice din Iași.

Pentru evenimentul istoric de la Iaşi, aproximativ 50.000 de persoane s-au înscris deja în parohiile catolice din zona Moldovei.

Reamintim că Papa Francisc va veni la Iași pe 1 iunie și va sta o oră și jumătate. Numărul persoanelor prezente la eveniment este estimat la 150.000, iar măsurile de securitate vor fi similare cu cele ale vizitei unui demnitar de talia președintelui SUA sau al Rusiei.

Mai multe detalii, aici.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *