full screen background image

AUDIO. Adrian Ambrosie: ”Horia Sabo a sabotat clubul!” Politehnica și-a prezentat astăzi noul număr 10

Distribuie

Președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a comentat ultimele declarații ale directorului general, Horia Sabo, cu privire la transferul lui Dylan Flores la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Dacă Horia Sabo a avut o ofertă pentru Dylan Flores de 400.000 de euro, înseamnă că a sabotat clubul. Era o sumă care ne putea scăpa de probleme. E adevărat că un ochi plânge și unul râde pentru plecarea lui Flores. Dar să nu uite nimeni că acest jucător a venit la Iași un no name și datorită echipei și staff-ului acest jucător a ajuns să joace, să dea goluri și să joace la națională. Cu acești bani pe care i-am luat pe Flores, putem acoperi din datoriile pe care le avem. Acest om face afirmații la presă și stă în concediu medical. Am ajuns într-un moment dificil și am decis, împreună cu Consiliul Director, să vindem jucătorul, pentru că a fost singura ofertă și sunt singurii bani pe care puteam să îi obținem, fiind în ultimele șase luni de contract. Până acum nu am avut nicio altă ofertă pentru Flores. Am vrut să îi prelungim contractul, dar ne-a cerut o sumă pe care nu ne-o permiteam. Am găsit și înlocuitor, este vorba despre Nascimento și chiar de Teixeira, pe care l-am adus dinainte, ca înlocuitor al lui Flores, în caz că acesta nu ar fi semnat prelungirea. Îmi doresc liniște la echipă, vreau să aducem jucători de calitate, să prelungim contractele celor care merită, pentru că vrem să formăm echipa pentru anul viitor. Se vorbește foarte des despre un stat paralel. Cred că acum este vorba despre un club paralel, pentru că la noi nu a venit nicio ofertă pentru Dylan Flores. Singura noastră adresă este contact@politehnicaiasi.ro. Poate domnul Sabo are un alt secretariat. Nu vreau să mai aud de Horia Sabo, m-am săturat de toate aceste discuții! Îmi reproșez 100% faptul că l-am adus la echipă și ne-a adus în această situație”, a declarat Adrian Ambrosie.

Politehnica Iași l-a prezentat astăzi și pe noul număr 10 al echipei. Este vorba despre Felipe Nascimento, fotbalist care a mai jucat în Liga 1 pentru Dinamo și CFR Cluj. acesta este sub contract cu Levski Sofia încă un sezon și va fi împrumutat de clubul din Copou până în vara acestui an. Nascimento este mijlocaș central și este evaluat de către site-urile de specialitate la 700 de mii de euro.

”Sunt fericit că am venit la Iași, le mulțumesc antrenorului și președintelui Politehnicii. Am venit aici pentru că îmi doresc să joc mai mult, vrea să arăt ce pot. La Levski nu am primit foarte multe minute. Am ales Iașul și pentru că este o echipă care se bate la playoff. Urmează un meci foarte greu, cu o echipă care se bate la titlu, dar noi vom da totul pe teren”, a spus Felipe Nascimento.

Antrenorul Flavius Stoican a prefațat partida cu CFR Cluj, meci care poate fi decisiv pentru ieșeni în aceea ce privește calificarea în playoff-ul Ligii 1.

Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu o echipă care se bate la campionat. Trebuie să sperăm că putem ajunge în playoff. Nu este ușor dar vom face totul pentru a atinge acest obiectiv îndrăzneț. Avem nevoie ca oamenii să fie prezenti la stadion cât mai mulți și cu sufletul alături de noi, pentru că în unele momente, sprijinul lor va fi esențial. Nascimento va fi în primii 18 la meciul cu CFR dacă va trece vizita medicală. În ceea ce îl privește pe Flores, din punct de vedere sportiv este o pierdere, dar un câștig financiar. Sunt invidios pe cei de la Sepsi că au venit alături de ei oameni care își permit să facă transferuri”, a spus Stoican.

Tehnicianul ieșean nu se va putea baza sâmbătă pe Qaka, Semedo (suspendați), Gallego și Bădic (accidentați). Partida dintre Politehnica și CFR Cluj este programată sâmbătă, de la ora 20.00, în Copou.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza