full screen background image

AUDIO: Ambasadorii SUA și al Marii Britanii dezbat subiecte importante la Râșnov

Distribuie

Festivalul de Film şi Istorii de la Râşnov a apãrut în anul 2009 din dorinţa valorificãrii unui capitol important al cinematografiei locale şi mondiale, dar şi din nevoia de a produce în spaţiul public românesc discuţii despre teme al cãror impact temporal depãşeste efemeritatea clipei. Până în această duminică, pasionații de filme se pot bucura de proiecții speciale și dezbateri de impact la 15 kilometri de Brașov.

Colegul nostru, Andrei Giurgia, este prezent la festival și ne-a adus în această dimineață concluziile zilei de ieri și ne-a recomandat momentele cele mai importante pe care nu trebuie să le ratați, dacă vă hotărâți să aveți o vacanță de weekend la FFIR.

Hans G. Klemm, Ambasadorul Statelor Unite la București a fost invitat ieri la panel „Propagandiști în regiune” și a adresat publicului prezent în sală întrebarea de ce instituțiile media din țările balcanice nu sunt interesate și de soarta celorlalți. O altă dezbatere mult așteptată de festivalieri este „What Future for Europe?”, la care vor participa Ambasadorii Marii Britanii la București, Paul Brummel, alături de Adrian Cioroianu, Angela Cristea și Borja Lasheras. De asemenea, un subiect de actualitate va fi abordat în timpul dezbaterii cu tema „Fake news: Arme de seducție în masă”, cu Mircea Barbu, Alexandru Macoveiciuc și Teodor Tiță.

Mai multe detalii am aflat în „Dimineți Animate” de la colegul nostru Andrei Giurgia:

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *