full screen background image

AUDIO. Argint pentru handbaliștii de la LPS Iași, la Odorheiu Secuiesc. Un ieșean a fost desemnat jucătorul turneului

Distribuie

Liceul cu Program Sportiv Iași a câștigat medalia de argint la Turneul Final Speranță – sezonul 2018-2019, al Campionatului Național de Juniori (handbal masculin), după o competiție disputată la Odorheiu Secuiesc.

Conduși de pe bancă de antrenorul Daniel Pădurariu, ieșenii s-au impus pe rând în fața formațiilor Tonus București, LPS Vaslui, CS Satu Mare și Alpha Oradea. În finală, LPS Iași a fost învinsă cu scorul de 34 – 28 de formația LPS Piatra Neamț.

Ieșeanul Ștefan Ciobanu a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar acesta a vorbit pentru Viva FM, direct din cantonamentul de la Odorheiu Secuiesc:

”Premiul pe care l-am câștigat reprezintă munca pe care am depus-o în toți acești ani și sacrificiile făcute. La Turneul Final am fost 120 de sportivi, eu m-am remarcat ca fiind cel mai bun jucător al turneului. Este cea mai importantă performanță pe plan individual și reprezintă jucătorul cu cele mai multe calități pe care le poate avea un viitor sportiv de performanță. După această etapă a vieții mele, încurajez toți copiii să facă sport, deoarece sportul ne maturizează, ne provoacă cele mai puternice emoții și ne oferă libertatea de a fi pe cele mai înalte culmi ale succesului. Pe viitor, îmi doresc să continui cu handbalul, deoarece toată viața mi-am dedicat-o acestui sport”, a declarat Ștefan Ciobanu.

Antrenor: Daniel Pădurariu

Premii: cel mai bun pivot – Răzvan Drenceanu; cel mai bun jucător – Ștefan Ciobanu

Rezultate:

LPS Iasi – ACS Tonus București: 28 – 27
LPS Iasi – LPS Vaslui: 25 – 24
CS ADEP Satu Mare – LPS Iasi: 30 -37
LPS Iasi – ACS Alpha Oradea: 39 – 27

Finala: LPS Iasi – LPS Piatra Neamț: 28 – 34

Andrei LUCA

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza