full screen background image

AUDIO. „Bradul Dorințelor”, concert caritabil pentru 500 de copii din comunități rurale, din județul Iași

Distribuie

Asociația GISU organizează marți, 11 decembrie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”, începând cu ora 18.30, spectacolul caritabil „Bradul Dorințelor”. Evenimentul, organizat în cadrul programului „Pas cu pas, spre o lume mai bună”, își propune să adune fonduri pentru 500 de copii din familii defavorizate.

Cu detalii vine Andrei Grozavu, președintele Asociației GISU:

La eveniment vom avea atât coruri care ne vor oferi momente frumoase de sărbători (colinde, muzică populară, colinde tradiționale românești) cât și alte momente artistice de la copiii și artiștii ieșeni. Ne dorim ca prin acest eveniment să atragem alături de noi ieșenii care doresc să ajute. Ei pot contribui atât prin donații financiare, dar și prin alegerea unei scrisori din bradul de la intrarea în sala spectacolului. Sunt copii care au scris scrisori către Moș Crăciun, iar noi suntem, împreună cu cei care vor dori să ofere cadouri, ajutoarele Moșului. În săptămâna înainte de sărbători, vom merge să le ducem cadourile. Cea de-a treia opțiune de donație este reprezentată de ajutoare de ordin material: îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, alimente, tot ce ar fi nevoie pentru o familie de sărbători”, a declarat Andrei Grozavu, președintele Asociației GISU.

Intrarea la spectacolul caritabil „Bradul Dorințelor” se face pe bază de donație, suma minimă fiind de 10 lei.

Programul „Pas cu pas, spre o lume mai bună” contribuie  la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 500 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași. Pentru acest program se pot face donații în lei, în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la BCR (cu mențiunea – Pas cu pas).

Mai multe detalii despre spectacolul caritabil „Bradul Dorințelor”, dar și despre programul „Pas cu pas, spre o lume mai bună” găsiți aici.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza