full screen background image

AUDIO: Ce pregătește Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” după încheierea Admiterii

Distribuie

În această dimineață, Șerban Vornicu l-a avut ca invitat în emisiunea „Dimineți Animate” pe prof. univ. dr. Ionel Mangalagiu, Prorector pentru cercetare științifică și transfer de cunoștințe la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din IașiSubiectul intervenției din matinal a fost legat de admiterea în anul universitar 2017-2018 și de lucrurile cele mai importante cu privire la oferta educațională a universității.

Am aflat, așadar, care sunt cele mai căutate specializări la UAIC și care sunt surprizele după încheierea acestei sesiuni de admitere, dar și cum se pregătește universitatea să îi întâmpine pe noii studenți în toamna anului 2017.

Am observat că există inițiative de adaptare a infrastructurii universitare la noile cerințe de pe piața muncii, că sunt companii private care au renovat diferite laboratoare ale Facultății de Informatică și am aflat ca Google va amenaja un hub studențesc în FEAA.

Ce alte astfel de planuri mai au cei de la UAIC pentru studenți, am discutat în această dimineață cu prof. univ. dr. Ionel Mangalagiu:

 

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *