full screen background image

AUDIO. Cinema Ateneu a prezentat rezultatele oficiale din perioada octombrie 2017 – octombrie 2018. Peste 20.000 de spectatori la 360 de proiecții

Distribuie

Managerul Ateneului din Iași, Andrei Apreotesei, a prezentat ieri rezultatele cinematografului deschis anul trecut în cadrul instituției pe care o conduce.

*peste 16.000 de bilete vândute

*aproximativ 20.000 de spectatori

*aproximativ 200.000 de lei încasări

*360 de proiecții de film

*13 Proiecții de Gală

”Pentru mine a fost o surpriză plăcută ca după un an de zile să avem aceste rezultate. Am muncit foarte mult ca să ajunge aici și nu ne oprim aici. În continuare încercăm să readucem publicul în sala de cinema la filme europene, filme premiate la cele mai importante festivaluri de profil din lume și la producții pe care multiplexurile nu le primesc. Nu vom face rabat de la calitate, iar publicul care va dori să vadă un film bun va găsi mereu o ofertă de neratat la Cinema Ateneu”, a declarat Andrei Giurgia, șef oficiu-film, în cadrul Ateneului din Iași.

Printre cele mai importante nume prezente la Cinema Ateneu în acest an, se numără Cristian Mungiu, Irina Margareta Nistor, Marcel Iureș, Serge Ioan Celebidachi, Mihai Șora, Alexandru Giboi, Magda Catone, Vlad Zamfirescu, acestora adaugându-se invitații din cadrul Les Film de Cannes a Iași 2018, Carlos Reygadas, Natalia Lopez și Ioana Uricaru.
ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza