full screen background image

(AUDIO) Demisia lui Florin Iordache nu îi mulţumeşte pe ieşeni

Mihai Chirica, vicepreşedinte PSD şi primar al Iaşului, care s-a remarcat prin opinii publice diferite de cele ale partidului pe care îl reprezintă, susţine că demisia lui Florin Iordache, fost ministru al justiţiei, a reuşit să rezolve o stare de nelinişte existentă în rândul oamenilor. Cu toate acestea, ieşenii care au protestat timp de 10 zile în Piaţa Unirii susţin că această decizie nu îi mulţumeşte pe deplin şi cer demisia întregului Guvern. În acelaşi timp, liderul PSD Iaşi crede în reabilitarea actualului Guvern. Acesta susţine că toată responsabilitatea cade acum pe umerii prim-ministrului Sorin Grindeanu, care trebuie să desemneze un ministru al Justiției care să poată să arate lumii întregi că PSD nu face acte de justiție în mod discreționar, pentru anumite persoane sau grupuri.
Cu toate că Florin Iordache şi-a dat demisia, ieşenii nu sunt mulţumiţi în totalitate şi continuă să iasă la proteste în Piaţa Unirii:

Mihai Chirica, vicepreşedinte PSD şi primar al Iaşului, a cerut de la începutul protestelor abrogarea Ordonanţei de urgenţă 13/2017 şi demiterea ministrului de justiţie Florin Iordache.

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *