full screen background image

AUDIO. Descoperă Masteratele UAIC: „Elaborarea produselor publicitare”, workshop organizat de Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice

Distribuie

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” desfășoară până sâmbătă, 24 martie, în Sala Pașilor Pierduți, evenimentul „Descoperă Masteratele UAIC”. În cadrul acestuia, cele 15 facultăți ale universității ieșene își vor prezenta oferta de masterat.
Astfel, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice organizează astăzi, 23 martie, începând cu ora 10.00, în sala II8, un workshop coordonat de lect. univ. dr. Lavinia German.

Cu mai multe detalii în acest sens vine Lect. univ. dr. Ioan Alexandru Grădinaru, Prodecan Probleme Studențești în cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice:

Oferta studiilor de master a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cuprinde 131 de specializări, în cadrul a 36 de domenii de studiu. Pentru toate programele, admiterea se face pe baza unei medii ponderate, în care media examenului de licență reprezintă 60%, iar 40% nota obținută la interviu sau, după caz, la evaluarea CV-ului și scrisorii de motivație. Înscrierile vor avea loc în perioada 16-21 iulie 2018.

 

Alina BATCU

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza