full screen background image

AUDIO. Gala Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est, mâine, la Palatul Culturii din Iași

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Centrul Europe Direct Nord-Est, împreună cu SC Cotnari SA și în parteneriat cu Palatul Culturii organizează Gala Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est. Evenimentul va avea loc miercuri, 12 decembrie, în intervalul orar 15.00 – 21.00, în Sala Voievozilor a Palatului Culturii Iași.

Gala este dedicată actorilor regionali care promovează patrimoniul cultural material și imaterial al Regiunii de Nord-Est.

Cu detalii vine Roxana Pintilescu, director Centrul Regional de Studii Nord-Est și coordonator Centru Europe Direct Nord-Est, în cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est:

Gala Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est este un eveniment dedicat recunoașterii și popularizării proiectelor de succes din domeniul patrimoniului cultural, realizate la nivelul regiunii de Nord-Est a României. Considerăm că acest eveniment reprezintă un moment de sărbătoare, o aniversare a tuturor celor care sunt implicați în promovarea moștenirii culturale a regiunii noastre. Este vorba despre actori regionali din domeniul administrației publice, operatori din domeniul turismului. Evenimentul include o conferință, o expoziție de proiecte, o gală de premiere, o sesiune de networking și un spectacol cu momente artistice, folclorice din toate toate zonele regiunii noastre, din cele șase județe.

Evenimentul se desfășoară sub egida portalului de turism www.descoperanordest.ro, care vizează dezvoltarea turismului din Regiunea Nord-Est.

Întregul program al Galei Patrimoniului Cultural din Regiunea Nord-Est:

– Conferința „Inovare și creativitate în domeniul promovării, protejării și conservării patrimoniului cultural”;

– Expoziția dedicată prezentării proiectelor emblematice pentru patrimoniul cultural al regiunii, realizată de finaliștii concursului de proiecte;

– Expoziție gastronomică și lansarea revistei „Tourism Life”;

– Premierea campionilor care promovează patrimoniul cultural regional;

– Muzică, dansuri și tradiții din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău și Vaslui;

– Cocktail și networking.

Detalii despre eveniment găsiți aici.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *