full screen background image

AUDIO: IAȘI Guitar Festival, ediție aniversară de Ziua Internațională a Studentului

Distribuie

Casa de Cultură a Studenților organizează, în perioada  17-19 noiembrie, a X-a ediție a concursului IAȘI GUITAR FESTIVAL. Vor avea loc concerte, concursuri de chitară electrică, recitaluri de chitară clasică și o lansare de carte.

Cu mai multe detalii vine Petran Paveliuc, organizator al evenimentului:

Programul festivalului:

Vineri, 17 noiembrie

Ora 18.00- Recital de chitară clasică susținut de ansamblul de chitare al Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, conducerea muzicală conf. dr. Constantin Andrei. În deschidere va fi un duo inedit de chitară și clarinet susținut de lect. univ. dr. Daniel Dragomirescu și prof. univ. dr. Doru Albu.

Locația: Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași.

Sâmbătă, 18 noiembrie 

Ora 14.00- Concurs de Chitară Electrică; Fișa de înscriere la concurs și Regulamentul  Concursului de Chitară Electrică se găsesc pe site-ul evenimentului: https://iasiguitarfestival.jimbo.com

Ora 18.00-Concert susținut de Orchestra de Jazz și Muzică Ușoară a Universității de Arte „George Enescu” Iași: FICS Jazz & Pop Orchestra, coordonat[ de lector univ. dr. Dan Spînu.

Locația: Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași

Duminică, 19 noiembrie

Ora 15.00- Masterclass de chitară bass susținut de Adrian Ciuplea, bassistul formației Platonic Band și al formației Vița de Vie, Sala Studio din Casa de Cultură a Studenților Iași.

Ora 17.00-Lansare de carte Andrei Roșulescu și Iarina Copuzaru- Cartea Arpegiilor, Studii pentru chitară electrică, Librăria Cărturești Palas Mall.

Ora 19.00- Gala laureaților concursului de chitară electrică și concert Jazz & Blues: Nicu Patoi &Platonic Band, Sala Gaudeamus.

Intrarea este liberă!

Alina Batcu

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza