full screen background image

AUDIO. „Ieșeni, împreună facem legea!”, inițiativă lansată de senatorul USR Dan Lungu

Senatorul USR Dan Lungu lansează inițiativa „Ieșeni, împreună facem legea!”. În cadrul acesteia, oricine poate propune idei ce pot fi luate în calcul și trimise Parlamentului României. Senatorul explică faptul că avantajul acestei campanii este acela că nu presupune pregătire juridică pentru cei care vin cu idei și sugestii de ameliorare a legislației.

Ideile pot fi propuse de un membru activ al sistemului respectiv (un medic, un profesor, un funcționar public, un avocat, un notar etc.) ori de beneficiari sau de cei afectați de sistemul în cauză (pacienți, studenți, pensionari, salariați, șomeri etc.).

Cu detalii vine Dan Lungu, senator USR:

Fiecare idee care scoate în evidență o nedreptate va fi preluată de către echipa cabinetului senatorului USR Dan Lungu, indiferent de domeniu, și va fi trimisă specialiștilor de la USR la nivel național, pentru a primi o formă care să permită intrarea în procesul legislativ, în dezbaterile parlamentare.

Nu-ți trebuie pregătire juridică de specialitate pentru a sesiza și a încerca să corectezi un efect negativ simțit pe propria ta piele sau să vii cu o idee bună. Din păcate, nu sunt mulți cetățenii care știu că pot face acest lucru cu sprijinul parlamentarilor din circumscripția lor. Îi încurajez să mă contacteze, să-mi scrie. Am nevoie de experiența lor, nu sunt atoateștiutor. Cetățenii, grupurile profesionale, ONG-urile, cu toții pot veni cu idei și sugestii valoroase. Îi aștept, sunt deschis”, a completat Dan Lungu.

Propunerile pot fi trimise la:
● e-mail: cabinet.senator.danlungu@gmail.com;
● poștă: str. Grigore Ureche nr. 3, Bl. Walter Mărăcineanu, Mezanin, Iași;
● pe www.senatordanlungu.ro;
● Facebook: https://web.facebook.com.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *