full screen background image

AUDIO. Maricel Popa nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile locale din 2020

Întrebat dacă va candida la alegerile locale de la Iași, Maricel Popa, președintele interimar al Organizației PSD Iași, a răspuns că nu afirmă acest lucru, dar nici nu exclude această posibilitate.

În ceea ce privește celelalte partide politice din Iași, doar PNL a anunțat candidatul pentru alegerile din 2020, este vorba despre Marius Bodea.

Actualul primar al Iașului, Mihai Chirica, nu a făcut declarații în acest sens. Până în momentul de față, după excluderea sa din PSD, edilul Iașului nu s-a înscris într-un alt partid politic. Prezent în studioul Viva FM, în cadrul emisiunii La Est de Vest, președintele Pro România-Filiala Iași, Sorin Iacoban a declarat că, fie că este sau nu vorba despre Mihai Chirica, Pro România va avea un reprezentat la alegerile locale.

La fel ca orice partid care se respectă, Pro România va avea un candidat foarte bun la alegerile locale, fie că acesta va fi Mihai Chirica – asta depinde doar de dumnealui, noi am fi onorați să vină în rândurile Pro România – fie că va fi un alt candidat.

Primarii vor fi aleși, potrivit legii electorale, într-un singur tur de scrutin.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *