full screen background image

AUDIO. Marius Bodea către ministrul interimar al Transporturilor: „Nu faceți experimente pe spinarea celor mai săraci locuitori ai României!”

Distribuie

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, i-a spus ieri, 11 februarie, în cadrul dezbaterilor Bugetului de Stat pentru 2019 , Rovanei Plumb, ministrul interimar al Transporturilor, că „în Moldova se naște o revoltă ale cărei efecte sunt greu de anticipat“ în lipsa finanțării corespunzătoare a Autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureș. Totodată, Marius Bodea i-a cerut ca Guvernul să renunțe la ideea parteneriatului public-privat pentru tronsonul dintre Ungheni și Tg. Neamț și să concedieze personalul incompetent al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Renunțați la prostia cu parteneriatul public-privat pe tronsonul între Ungheni și Tg. Neamț!Aveți bani gratis la dispoziție, din partea Comisiei Europene. Vă previn să nu faceți teste pe locuitorii celei mai sărace regiuni a României! Curățați cât de repede puteți toți incompetenții din CNAIR: aveți exemple cum aceștia, de doi ani de zile se învârt în jurul acelorași hârtii și nu sunt în stare să scoată la licitație investițiile pe care le așteptăm!”, i-a spus deputatul PNL Rovanei Plumb, în cadrul dezbaterilor bugetului Ministerului Transporturilor, în timpul ședinței comune a Comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Marius Bodea, deputat PNL:

Marius Bodea a mai afirmat că Ministerul Transporturilor, cel care trebuie să fie motorul de dezvoltare a României din punctul de vedere al investițiilor este responsabil că gândească o strategie de rezolvare a decalajului uriaș între Moldova și celelalte regiuni dezvoltate ale României.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza