full screen background image

AUDIO. Marius Bodea către ministrul interimar al Transporturilor: „Nu faceți experimente pe spinarea celor mai săraci locuitori ai României!”

Distribuie

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, i-a spus ieri, 11 februarie, în cadrul dezbaterilor Bugetului de Stat pentru 2019 , Rovanei Plumb, ministrul interimar al Transporturilor, că „în Moldova se naște o revoltă ale cărei efecte sunt greu de anticipat“ în lipsa finanțării corespunzătoare a Autostrăzii Ungheni-Iași-Tg. Mureș. Totodată, Marius Bodea i-a cerut ca Guvernul să renunțe la ideea parteneriatului public-privat pentru tronsonul dintre Ungheni și Tg. Neamț și să concedieze personalul incompetent al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Renunțați la prostia cu parteneriatul public-privat pe tronsonul între Ungheni și Tg. Neamț!Aveți bani gratis la dispoziție, din partea Comisiei Europene. Vă previn să nu faceți teste pe locuitorii celei mai sărace regiuni a României! Curățați cât de repede puteți toți incompetenții din CNAIR: aveți exemple cum aceștia, de doi ani de zile se învârt în jurul acelorași hârtii și nu sunt în stare să scoată la licitație investițiile pe care le așteptăm!”, i-a spus deputatul PNL Rovanei Plumb, în cadrul dezbaterilor bugetului Ministerului Transporturilor, în timpul ședinței comune a Comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Marius Bodea, deputat PNL:

Marius Bodea a mai afirmat că Ministerul Transporturilor, cel care trebuie să fie motorul de dezvoltare a României din punctul de vedere al investițiilor este responsabil că gândească o strategie de rezolvare a decalajului uriaș între Moldova și celelalte regiuni dezvoltate ale României.

Alina BATCU

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza