full screen background image

AUDIO. Marius Bodea: ”Maricel Popa distruge dezvoltarea Aeroportului Iași”

Distribuie

UPDATE: Aeroportul Iași: 

Noile zboruri anunțate de compania Wizz Air, în acest an, vor deveni operabile din luna IULIE, conform declarației operatorului aerian:

“Wizz Air face eforturi permanent pentru a crea mai multe oportunități de călătorie în Europa la cele mai mici tarife. 
Din motive comerciale, alocarea celei de-a doua aeronave la baza Wizz Air de la Iași și operarea noilor zboruri spre Dortmund, Paris (Beauvais), Malmo, Salonic, Billund și Eindhoven vor începe în iulie 2018.
S-a demarat notificarea pasagerilor care și-au rezervat bilete pentru date anterioare, iar aceștia pot solicita returnarea contravalorii biletelor.”

Astfel, de la Aeroportul Iasi, se va putea calatori spre noile destinatii, incepand cu urmatoarele date :
*DORTMUND (Germania) – din 7 iulie 2018
*MALMO (Suedia) – din 7 iulie 2018
*SALONIC (Grecia) – din 7 iulie 2018
*PARIS Beauvais (Franta) – din 7 iulie 2018

*EINDHOVEN (Olanda) – din 8 iulie 2018
*BILLUND (Danemarca) – din 9 iulie 2018

Știrea inițială:

După ce zvonurile conform cărora compania Wizz Air a amânat lansarea noilor destinații din Iași au fost confirmate, fostul director al Aeroportului Iași, Marius Bodea, a lansat noi atacuri la adresa președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa. Liderul PNL acuză scandalurile provocate de Maricel Popa în interiorul aeroportului, acestea denigrând imaginea cele mai importante căi de comunicare pentru Iași din acest moment.

”Din 2016, dinspre Aeroportul Internaţional Iaşi se aud numai scandaluri, controale arbitrare, conferinţe şi comunicate de presă ale domnului Popa pentru a denigra imaginea Aeroportului, blocarea tuturor planurilor de continuare a investiţiilor pe care le-am lăsat în momentul în care am încheiat mandatul de manager (realizarea unui nou terminal, extinderea parcării pentru aeronave, realizarea unui terminal cargo, o nouă cale de rulare şamd.). Acest climat de impredictibilitate influenţează în mod covărşitor deciziile companiilor de a deschide baze aeriene la Iaşi sau de a deschide noi curse de pe aeroportul ieşean. Anunţul Wizz Air de a amâna lansarea destinaţiilor din Iaşi confirmă starea de neîncredere a companiilor aeriene în viitorul Aeroportului Iaşi, în urma unui an plin de incertitudini la aerogara ieşeană. Acestă veste proastă, care vine la pachet şi cu decizia Blue Air de a nu mai aduce la Iași un nou avion în 2018, adică alte 5 noi destinații de pe Iași,  sunt semnale puternice că „turbulenţele” generate de intruziunea domnului Maricel Popa în activitatea aeroportuară au efecte nefaste pe termen mediu şi lung asupra dezvoltării Aeroportului Internaţional Iaşi”, se arată într-un comunicat semnat de Marius Bodea.

AUDIO, Marius Bodea:

Decizia Wizz Air vine și în urma a ceea ce s-a întâmplat la finalul anului 2017, atunci când directorul provizoriu al instituției, Alexandru Anghel, a adus mai multe acuze către Consiliul de Administrație și către președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, după ce acesta a fost suspendat din funcție. Anghel a prevăzut situația dificilă în care se va afla Aeroportul în noul an: ”Această situație duce la înghețarea programului de dezvoltare a aeroportului. Pentru anul viitor mai avem un singur loc liber la platformă și trebuie să dezvoltăm infrastructura. Aceasta ar trebui să fie de fapt ocupația noastră, să ne gândim la ce proiect trebuie să găsim pentru aeroport”, a declarat Anghel într-o conferință de presă susținută săptămâna trecută.

Citește și: https://vivafmiasi.ro/audio-activitatea-aeroportului-iasi-pusa-sub-semnul-ilegalitatii-fals-uz-de-fals-si-abuz-de-putere/

Contactat telefonic de reporterii Viva FM, președintele CJ, Maricel Popa, a declarat faptul că nu este informat cu privire la anularea unor curse Wizz Air și că va reveni cu informații imediat ce acestea îi vor fi disponibile.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *