full screen background image

AUDIO. Oficial, Beatrice Rancea revine la șefia Operei din Iași

Distribuie

Beatrice Rancea revine la Iași pe postul de manager la Opera Națională din Iași, după interimatul de la șefia Operei Naționale din București. Mandatul de director general interimar la Opera Națională din București a fost obținut în luna mai și a expirat pe data de 21 decembrie.

Cu mai multe detalii vine Beatrice Rancea, director general al Operei din Iași:

Beatrice Rancea va fi la șefia Operei din Iași timp de un an și jumătate, continuându-și mandatul pe care l-a câștigat prin concurs în luna aprilie a anului trecut. „Din păcate, această suspendare nu înseamnă că din acest moment voi avea un mandat de trei ani, ci voi fi la conducere un an și jumătate.”, a precizat Beatrice Rancea.

„În acest moment avem niște spectacole foarte bune în repertoriu, spectacole care au fost montate în ultimii șase ani de când sunt manager al Operei din Iași. Prima premieră va fi la începutul lunii februarie, Spărgătorul de nuci, în regia și coregrafia artistei Ileana Iliescu. Este o producție care ar fi trebuit să aibă loc în luna decembrie ca și premieră, însă bugetul Operei nu a permis acest lucru.”, a mai adăugat Beatrice Rancea.

Baritonul Ştefan Ignat este noul manager general interimar la Opera Naţională din Bucureşti, acesta înlocuind-o în funcţie pe Beatrice Rancea.

 

 

 

 

Alina Batcu

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza