full screen background image

AUDIO. Protest PNL Iași în fața Primăriei, pe tema poluării din municipiu

Reprezentanții PNL Iași au protestat astăzi în fața Primăriei Iași, pe tema poluării din municipiu. Aceștia se declară nemulțumiți de lipsa reacției din partea Primăriei.
Marius Bodea, lider PNL Iași:

”Trebuie să rezolvăm problema transportului public. Acesta trebuie să devină o alternativă, pentru ca oamenii să își lase mașinile acasă. Trebuie un orar predictibil și cu o frecvență foarte mare, pentru ca oamenii să știe că nu întârzie la școală sau la locul de muncă. De asemenea, la toate intrările în oraș, trebuie construite parcări, pentru ca oamenii care vin în Iași să își lase mașinile acolo și să fie preluați de transportul în comun. Vorbesc de ani de zile de nevoia de a construi parcuri, pentru că parcurile funcționează ca un filtru împotriva poluării. De 3 ani de zile suntem la stadiul de hârtii în ceea ce privește parcul de pe C.A. Rosetti. Soluțiile se află în Primărie. Am primit două răspunsuri penibile din partea Primăriei: de vină sunt ”săracii” care își cumpără mașini second hand și Liviu Dragnea. Ne arătăm indignarea pentru că Iașul este pe locul 11 în țară ca număr de mașini, deci nu aceasta este problema și, de asemenea, nu domnul Dragnea este primarul Iașului.”, a declarat Marius Bodea.

Alături de Marius Bodea, s-au aflat și alți lideri liberali locali – consilierul județean Romeo Vatră, Liviu Brătescu – consilieri locari și simpatizanți ai PNL.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *