full screen background image

AUDIO: Săptămâna Porților Deschise la UBC. Concluziile proiectului și inițiative viitoare

Distribuie

Luni, 23 aprilie 2018, a început „Săptămâna Porților Deschise la UBC”, un eveniment organizat de compania IULIUS, ca parte a proiectului „Iași – orașul viitorului tău”. Este pentru prima dată în regiune când un ansamblu de clădiri de birouri le oferă tinerilor prilejul de a interacționa direct cu angajatorii și de a descoperi cultura organizațională a unor mari companii.

Luni a avut loc o întâlnire comună a tinerilor, unde au primit informații despre ce vor face în această săptămână. La eveniment au participat și reprezentanți ai companiilor, care le-au vorbit despre cum se pot pregăti pentru primul loc de muncă și pentru noile tehnologii, programele companiilor de formare a viitorilor angajați și de mentorat, dar și despre cum răspund așteptărilor tinerilor.

Vineri, în ultima zi a evenimentului, matinalii Andrei și Șerban au discutat cu Alexandra Stroea, Project Manager pentru Săptămâna Porților Deschise și Mirela Tania, Specialist Employer Branding în cadrul unei companii de servicii financiare și IT implicare în acest proiect.

Aflați cum s-a comunicat cu studentii, de unde si-au luat informatiile cu privire la această acțiune și care a fost feedback-ul companiilor la propunerea de a se implica în eveniment, dar și ce proiecte își mai propun organizatorii în Programul „Iași, orașul viitorului tău”:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza