full screen background image

AUDIO. Târgul pentru Fermieri AGRALIM se deschide astăzi

Distribuie

Târgul pentru Fermieri AGRALIM se deschide astăzi, 20 septembrie, la Centrul Expozițional Transagropolis Lețcani. Deschiderea Oficială va avea loc la ora 13.30 și va fi urmată de lucrările Forumului Agricol pe tema „Rolul regiunii Nord Est în dinamica agricolă a României”. În cadrul Forumului Agricol, vor fi abordate toate sectoarele de interes: cultură mare, horticultură și zootehnie. Vor răspunde întrebărilor reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA și AFIR.

Florin Mindirigiu, director general ABplus Events și director al Târgului pentru fermieri AGRALIM:

Ziua de vineri, 21 septembrie, la AGRALIM este dedicată fermelor zootehnice și specialiștilor din sectorul zootehnic din regiune. Începând cu ora 12.00, aceștia vor putea discuta, în cadrul „Întâlnirii anuale a Fermierilor din Regiunea de Nord – Est”, despre factorii de succes din zootehnie și despre dificultățile în creșterea animalelor de rasă.

Tot vineri, 21 septembrie, organizatorii AGRALIM au pregătit un studiu de caz aplicat „Complex Domeniile Lungu – model de succes în agricultura integrată și industria vinului”. Începând cu ora 14.30, după finalizarea „Întâlnirii crescătorilor de animale de rasă din regiunea de Nord-Est”, partenerii, expozanții și vizitatorii sunt invitați la Domeniile Lungu, pentru a vedea un model de succes în agricultura integrată din România. Vor fi vizitate: Crama Hermeziu și plantațiile de vie, cultura de camp, ferma de animale și silozurile de depozitare. Evenimentul se va încheia cu o cină tradițională organizată La Domenii.

Târgul pentru fermieri AGRALIM se află la cea de-a X-a ediție și se va desfășura pe perioada a patru zile.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza