full screen background image

AUDIO: Teatrul Național Iași pregătește două premiere în noua stagiune

Distribuie

Teatrul Național „Vasile Alecsandri” a deschis pe 17 septembrie stagiunea 177 (2017-2018) cu spectacolul „Acasă în miezul verii”, în regia lui Claudiu Goga, scenograf fiind Ştefan Caragiu. Publicul ieșean a așteptat cu bucurie noua stagiune a Teatrului, dovadă fiind biletele epuizate rapid la casele de bilete.

Pentru noua stagiune, Teatrul Național „Vasile Alecsandri” va pregăti ieșenilor două premiere ale unor piese celebre: „Chirița în provinție”, scrisă de patronul spiritual al teatrului ieșean, în care rolul principal va fi interpretat de Horia Veriveș și premiera spectacolului „Moartea unui artist” de Horia Lovinescu, în regia Irinei Popescu-Boieru. De asemenea, Teatrul va oferi și două spectacole în turneu, „Histoire spirituelle de la danse” și „Calul alb”. Biletele pentru luna octombrie au fost deja puse în vânzare la agenția de bilete a Teatrului Național sau pe site-ul instituției,  www.teatrulnationaliasi.ro.

Mai multe detalii despre planurile și spectacolele lunii octombrie a oferit Daniel Busuioc, Directorul Adjunct Artistic, în emisiunea „Dimineți Animate”:

21766336_1145125762286287_4781586565653404704_n

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza