full screen background image

AUDIO. Trotuar surpat din cauza unui șantier, în CUG. Traficul rutier a fost deviat pe linia de tramvai

Distribuie

Un trotuar din CUG, din vecină­tatea unui şantier, într-o zonă în care a început construirea unui bloc, s-a surpat în această săptămână, iar traficul rutier a suferit modificări. Mai mulţi inspectori, de la diverse instituţii, au mers ieri pentru a face verificări. O concluzie a fost formulată chiar de dezvoltator: sunt scurgeri de apă care au afectat stabilitatea terenului.

Marius Bodea a făcut Primăria Iași răspunzătoare pentru faptul că în municipiul Iași ”se contruiește haotic”. În acea zonă s-a dat autorizație de construire în ciuda faptului că reprezentanții bisericii din zonă și a unui mare supermarket nu au fost de acord, spune deputatul PNL.

Mihai Chirica a declarat faptul că a fost într-un control în zona șantierului și a anunțat faptul că reparațiile și costurile acestora vor fi suportate de către investitor. Acesta speră ca prima bandă de circulație să revină la normal în cursul zilei de luni.

Construirea blocului de lângă Selgros a fost autorizată în mai 2017. Potrivit proiectului, imobilul va avea două niveluri în subteran, parter şi 12 etaje la o înălţime maximă de 40 metri. Dezvoltatorul are la dispoziţie o suprafaţă totală de aproape 2.000 mp.

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza