full screen background image

AUDIO. UniCredit Bank anunță prima ediție a Academiei Minților Creative din Iași

Aflată în al treilea an de activitate, Academia Minților Creative, programul de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank, se va desfășura pentru prima dată la Iași, între 13 și 15 martie. Ieșenii care vor să își crească afacerea vor putea participa, timp trei zile, la cursuri de antreprenoriat susținute de o echipă de 15 mentori, specialiști UniCredit Bank și profesioniști din domenii relevante mediului de afaceri.

Ediția din Iași a Academiei Minților Creative va avea 40 de locuri disponibile pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face aici.

Cu detalii vine Mădălina Solomon, organizat program din partea UniCredit Bank:

Printre mentorii ediției din Iași se numără Cristian Lupșa, jurnalist și fondator Decât O Revistă, Mirabela Miron, consultant și fondator Avisso, Marco Cravario, Deputy CEO la UniCredit Bank și Alex Holicov, fondator Adservio. În cadrul workshop-urilor, participanții vor fi repartizați în grupe de nivel start-up și scale-up, în care vor lucra îndeaproape cu mentorii pe modele de business aplicabile pe afacerile lor.

Mergem la Iași cu Academia Minților Creative într-un nou format, îmbogățit din experiența edițiilor precedente organizate în întreaga țară. Astfel, propunem antreprenorilor creativi ieșeni o nouă componentă de impact social în programă, prin care vrem să îi susținem pe aceia ce își propun ca prin afacerea lor să rezolve și o problemă socială. Am plecat la drum cu Academia din dorința de a fi alături de mințile creative românești și peste tot unde am mers am întâlnit oameni motivați, doritori să învețe și să dezvolte afaceri care să aducă valoare comunității lor. Fiecare ediție ne învăță lucruri noi și ne ajută să gândim noi metode prin care le putem oferi sprijinul de care au nevoie pentru a-și scrie singuri poveștile”, declară Cătălina Roman, Director Identitate & Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Următoarele două ediții ale Academiei Minților Creative vor avea loc în București, între 15 și 19 aprilie, respectiv în Timișoara, între 22 și 24 mai, urmând ca, spre sfârșitul anului, programul să revină în Cluj-Napoca și în București, pentru ediția de toamnă.

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, Academia Minților Creative este un program de educație financiară și antreprenorială organizat de UniCredit Bank.Acesta a fost înființat acum doi ani, iar, alături de Barometrul Minților Creative (prima cercetare din România asupra obstacolelor și perspectivelor antreprenorilor creativi), Miercurea Minților Creative (primul festival de shopping și socializare dedicat afacerilor creative), Ghidul 24/7 și Pachetul Creativ, Academia face parte din platforma UniCredit Bank de susţinere a industriilor creative din România.

Informații suplimentare pot fi găsite aici.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *