full screen background image

AUDIO. Unirea României cu Republica Moldova: Un milion de semnături pentru revizuirea Constituției. Au semnat ieșenii?

Distribuie

La sfârșitul săptămânii trecute, la Iași, au fost prezenți 30 de reprezentanți ai Acțiunii 2012 din Republica Moldova. Aceștia desfășoară un proiect de strângere de semnături pentru Unirea României cu Republica Moldova. Astfel, sâmbătă, 12 mai, în fața Palatului Culturii s-au întâlnit voluntarii unioniști de pe ambele maluri ale Prutului.

Suntem de la Acțiunea 2012, strângem un milion de semnături, pentru a revizui Constituția.  Vrem să fie clar scris în Constituție că vrem Unirea României cu Republica Moldova. Suntem 30 aici la Iași și suntem independenți, iar unul dintre proiectele noastre este acesta, să strângem un milion de semnături”, a declarat un reprezentant al Acțiunii 2012.

În cursul zilei de sâmbătă, unioniștii au strâns semnături din Iași, în vederea revizuirii Constituției. Tot la sfârșitul săptămânii trecute, s-au strâns semnături și în Botoșani, Suceava și Gura Humorului.

Reporterii Viva FM le-au cerut părerea ieșenilor despre o posibilă reunire a Basarabiei cu România. Iată ce au aflat aceștia:

Citește și: 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza