full screen background image

AUDIO: Universitatea Tehnică pregătește modificări importante în campus din această toamnă

Distribuie

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) a raportat cele mai bune rezultate din ultimii ani la sesiunea din iulie a admiterii pentru anul universitar 2017 – 2018. Astfel, după încheierea perioadei de depunere a dosarelor, s-au înscris 3.255 de candidați unici, o creștere de 72% ca număr față de anul anterior și cu 43% față de anul 2015. Practic, dat fiind sistemul de admitere unic în țară implementat anul acesta, studenții s-au putut înscrie cu un singur dosar la oricâte specializări au dorit.

Ing. Bogdan Budeanu, Directorul Direcției Servicii Studențești de la TU Iași a prezentat și modernizările din campus cu care universitatea îi va întâmpina din această toamnă pe boboci. Astfel, în cadrul unui masterplan care se va întinde pe următorii trei ani, conducerea DSS și cea a universității doresc să realizeze patru linii mari de dezvoltare. 

Colegul nostru Șerban Vornicu a discutat cu Bogdan Budeanu despre toate aceste detalii în ediția de astăzi a emisiunii „Dimineți Animate”:

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *