full screen background image

AUDIO. USR se extinde în județul Iași. Din momentul apariției, partidul a deschis în total 10 filiale în județ

USR Iași a organizat astăzi, la sediul partidului, o conferință de presă având ca principale subiecte activitățile filialei ieșene, extinderea USR în județul Iași și participarea partidului la alegerile europarlamentare din anul 2019.

La eveniment au participat Cosette Chichirău, deputat USR Iași, Dan Lungu, senator USR Iași, Silviu Gurlui, președintele filialei municipale Iași și Eugen Neagu, vicepreședinte al filialei Iași. Acestora li s-au alăturat și reprezentanți ai filialelor locale din județ, precum Marian Curmei, președintele filialei Holboca, Iulian Florin Bucșa, vicepreședintele filialei Pașcani, Antăluță Costel și vicepreședintele filialei Mircești.

”USR Iași se extinde și credem că în contextul actual, în care democrația din România suferă din ce în ce mai mult, este important ca singurul partid din România care este corect și care are oameni fără probleme penale să se extindă, astfel încât România să rămână un stat european, o țară democratică și o țară cu șanse de dezvoltare”, a declarat Cosette Chichirău, deputat de Iași.

”Eu am două proiecte la care țin foarte mult. Unul este ”Până hăt de carte”, o campanie de strângere de cărți de la donatori privați. Le ducem în biblioteci din comunele județului Iași. Am fost în multe comune, iar mâine ajungem și la Românești. Eu în Senatul României sunt în comisia pentru cultură și mass-media. Cultura e specialitatea mea, iar așa cum unii cred în PIB și în asfalt, eu cred în cultură. Cred că e la fel de importantă și fac tot ce pot în acest domeniu. Celălalt proiect este ”Ieșeni, împreună facem legea”. Cred că atunci când te afli în opoziție nu poți și nu trebuie să faci același lucru cu cei care se află la putere. USR Iași poate fi un bun conductor între vocea străzii, vocea profesională, vocea societății de la firul ierbii și Parlament”, a spus senatorul Dan Lungu.

Inițiativa ”Ieșeni, împreună facem legea” are ca scop responsabilizarea și implicarea ieșenilor în procesul legislativ, pentru a încerca îndreptarea și completarea legislației din România în interesul cetățenilor. Este o companie ce vine ca o continuare și completare a inițiative cetățenești ”Fără penali în funcții publice” și implică faptul că oricine poate propune idei ce pot fi luate în calcul, ameliorate și aduse într-o formă care să poată fi trimise la Parlamentul României, se arată într-un comunicat emis de USR Iași.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *