full screen background image

AUDIO. Victor Ponta a vorbit la Viva FM despre Referendum, clasa politică actuală și despre Autostrada Iași – Tg. Mureș. ”Orban nu mi se pare mai deștept ca Dăncilă”

Distribuie

Fostul premier al României, Victor Ponta, a fost invitatul lui Doru Tompea, în cadrul emisiunii La Est de Vest, de la Viva FM. Acesta a comentat pe tema Referendumului, a vorbit despre vizita Vioricăi Dăncilă la Bruxelles, dar și despre Autostrada Iași – Tg. Mureș.

Victor Ponta a comentat și vizita premierului Viorica Dăncilă la Bruxelles, de la finalul lunii septembrie.

”România nu e în stare să construiască autostrăzi, pentru că tot timpul se schimbă Guvernul. Am făcut un plan, era autostrada de la Ungheni, era un proiect esențial pentru România. A trecut 2016, 2017, s-au schimbat două Guverne, a venit doamna Corina Crețu și a zis să dăm drumul la proiecte. Aș fi cel mai fericit om să merg pe autostradă din parteneriat public-privat, dar vă anunț că nu se va face. De ce au abandonat și nu sunt în stare să o facă? Cred că e o problemă mai gravă. Niciodată în România după 89, nu s-a concentrat probleme politică într-o singură zonă a României. Acum toți sunt din Teleorman, s-a concentrat acolo puterea. M-am certat de multe ori cu domnul Dragnea, care spunea că trebuie Autostrada Sudului înainte de Iași – Tg. Mureș. Iașul se dezvoltă, Spitalul Regional încă nu s-a pornit, nu știu de ce durează atât de mult. Moldova se sufocă d.p.d.v. economic și pleacă lumea din zonă”, a mai declarat Victor Ponta.

Acesta a vorbit și despre noul proiect, ProRomânia și despre planurile de viitor ale acestui partid. ”PSD se scufundă cu Dragnea. Nici PNL nu mi se pare mai bun, nu mi se pare Orban mai deștept decât Dăncilă. Așa că am pornit de la zero, chiar dacă e greu. Construiesc sănătos și am învățat din greșelile mele. Important e de cine te înconjori. Dacă înveți că trebuie să ai oameni mai puțini, dar de calitate, ai succes în viață. Eu nu cred că PSD și PNL mai au resurse în interior pentru a putea schimba România”, a conchis Ponta.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza