full screen background image

AUDIO. Victor Ponta: „Se repetă istoria de acum 10 ani. Ne-am făcut deja de râs!”

Președintele Pro România, Victor Ponta a fost prezent marți, 22 ianuarie, la Iași. Astfel, în cadrul unei conferințe de presă a adus în discuție subiectul bugetului pe anul 2019. Victor Ponta a afirmat că se repetă istoria de acum 10 ani și că ceea ce fac Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici și Darius Vâlcov, consilierul premierului pe probleme economice „este un Caritas bugetar pe care îl vom plăti cu toții”.

Președintele Pro România, Victor Ponta:

„Noi ne-am făcut deja de râs. În aceste șase lui în care deține președinția Consiliului Uniunii Europene trebuie să gestionăm negocierile legate de bugetul Uniunii Europene. Suntem singura țară din Uniunea Europeană care nu are bugetul său național. Noi nu suntem în stare să ne facem bugetul nostru, cum să le facem bugetul tuturor celor din Europa. Deznodământul va fi că vom plăti o notă de plată poate chiar mai dură decât în 2010. Din păcate, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici o să-și vadă mai departe de averi și de viața lor, iar noi ceilalți vom avea de suferit.

Tot în cadrul conferinței de presă de marți, 22 ianuarie,  liderul Pro România a precizat că aşteaptă ca primarul de Iaşi să o susţină pe Corina Creţu în alegerile europarlamentare din luna mai, aceasta din urmă anunţându-şi recent candidatura pe listele partidului condus de Victor Ponta.

Alina BATCU

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *