full screen background image

Autoritățile ieșene transmit mesaje de susținere victimelor din capitală

Distribuie

Părere de rău, tristețe și neliniște sunt sentimentele regăsite zilele acestea în inimile ieșenilor.

 

club colectiv

 

Sute de persoane s-au strâns aseară în Piața Unirii pentru a aprinde lumânări în memoria victimelor din clubul Colectiv.

 

Scările din fața Casei de Cultură a Studenților au fost deasemenea încărcate de lumânări, un toboșar care cânta în trupa Bucovina și avea ca spațiu de repetiție Casa de Cultură a Studenților, s-a stins din viață în cadrul incidentului care a avut loc vineri în Capitală.

 

Autoritățile ieșene sunt alături de cele 30 de persoane decedate și cele 150 de victime. Primarul interimar al Iașului, Mihai Chirica, a declarat pentru Impact Fm că speră ca incidentul să nu se mai repete în niciun județ al țării.

 

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, sub-prefectul Bogdan Abalași, în cadrul unui interviu acordat reporterilor Impact Fm a declarat că Prefectura este alături de cei implicați. În același timp, Abalași a mulțumit ieșenilor pentru solidaritatea arătată în ultimele zile.

 

Președintele interimar al Consiliului Județean Iași, Victorel Lupu a declarat că instituția pe care o conduce va milita pentru aplicarea legilor în vigoare.

 

Acesta nu mai dorește ca “unele instituții să emită certificate și autorizații încălcând legea.„

 

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza