full screen background image

AVISSO în Dimineți Animate

Distribuie

În această dimineață, Mirabela Miron de la Avisso a fost în studioul Viva FM. Alina Cojocaru și Andrei Giurgia au vorbit cu invitatul lor despre mediul de afaceri ieșean – dinamică și soluții.

De asemenea, am aflat concluziile întâlnirii de pe 17 mai, în Sala „Vasile Pogor” din Palatul Roznovanu. Aici AVISSO și Primăria Municipiului Iași au organizat conferința „Investiții pentru Iași”, un eveniment de anvergură națională care are ca temă centrală importanța și rolul investițiilor pentru dezvoltare economică. Acesta a făcut parte din seria manifestărilor publice organizate la nivel național în perioada 14 – 15 mai cu scopul instituirii Zilei Naționale a Investițiilor, o inițiativă legislativă susținută prin implicarea Guvernului și a autorităților publice locale.

La eveniment au participat reprezentanți ai Camerei Auditorilor Financiari din România, Bursa de Valori București, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, Camera Auditorilor Financiari România, Camera de Comerț și Industrie Iași, reprezentanți ai mediului de afaceri, mediului universitar, administrației publice locale, mass-media etc. Evenimentul și-a propus să prezinte oportunitățile și mijloacele de finanțare disponibile pentru atragerea investițiilor în România din perspectiva diferitelor sectoare economice de dezvoltare. În acest sens, conferința a debutat cu dezbaterea „Cum atragem investitorii?” și a continuat cu un seminar practic, „Fluent în finanțe”, susținut de Bursa de Valori București.

Ascultă întregul dialog aici:

 

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *