full screen background image
adoptia

BelvaRațiuni: Ce înseamnă adopția în România?

Distribuie

BelvaRațiuni continuă să se audă la radio și în luna octombrie! Vineri, 7 octombrie 2016, începând cu ora 13:00, Alina Cojocaru și Andreea Ignat îți aduc a doua ediție e amisiunii BelvaRațiuni și îți propun un nou subiect despre familia în societatea românească.

Vineri vorbim despre adopțiile din România, de la dorința unei familii de a adopta un copil până la finalizarea procesului de adopție efectivă, cu toate etapele și, mai ales, cu toate sentimentele aferente acestei situații.

O vom avea invitată în studio pe doamna Manuela Amarii, Asistent Social Principal și Șef Compartiment Adopții și postadopții în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași. Prin telefon vom discuta cu o doamnă din Iași, care încearcă de mai mulți ani să adopte un copil, iar, la final, vom asculta și vocea ieșenilor cu privire la acest subiect.

Ascultă-ne în direct vineri, de la ora 13:00, pe 105 FM sau online pe vivafmiasi.ro/live! Așteptăm aici întrebările sau comentariile tale legate de procesul de adopție în România, pentru a fi discutate în cadrul celei de-a doua ediții a emisiunii BelvaRațiuni!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *