full screen background image

BelvaRațiuni: Povestea unei femei care vrea să fie mamă

Distribuie

După concediul medical al Andreei Ignat, BelvaRațiuni revine cu o nouă temă de interes! Alina Cojocaru și Andreea Ignat te invită în ultima vineri din octombrie la o discuție despre infertilitate. De data aceasta, lăsăm la o parte sfatul medicului și aducem în studio una dintre multele femei care încearcă de mulți ani să rămână însărcinată. Pentru că, dincolo de cifre și de proceduri medicale, ne interesează până la urmă latura umană și prin ce trece o femeie care vrea să devină mamă.

Îi vom păstra anonimatul, bineînțeles, dar îi vom asculta cu atenție povestea emoționantă. Iată doar o scurtă declarație din ceea ce vom afla vineri în cadrul emisiunii BelvaRațiuni: ,,Ca femeie care își dorește un copil și nu a reușit să rămână însărcinată, la un moment dat te închizi în tine și ai senzația că nimeni nu te înțelege, că toată lumea te crede obsedată. Nu poți să mai participi la întâlniri cu prietenele tale care au copii, sau îți este greu și, deși de față cu ele spui că ești ok, când ajungi acasă plângi. Ți-e greu să vezi copii de mână cu părinții lor pe stradă și pe cât de mult admiri o gravidă și burtica ei vizibilă, pe atât de mult îți dorești să fii în locul ei și te doare că nu e așa. Contactul cu nou-născuții e frumos, dar sfredelește sufletul într-un punct extrem de vulnerabil și sensibil. Plânsul unui nou-născut, chiar și într-un film, poate provoca lacrimi. Uneori doar în interior.

Ascultă povestea unei femei care încearcă să devină mamă! Vineri, 28 octombrie, de la ora 13:00, Alina Cojocaru și Andreea Ignat îți aduc o nouă ediție a emisiunii BelvaRațiuni pe 105 FM sau online pe vivafmiasi.ro/live!

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *