full screen background image
vaccin autism

BelvaRațiuni: Există o legătură între vaccin și autism?

Distribuie

Vineri, 30 septembrie 2016, are loc prima ediție a emisiunii BelvaRațiuni, adusă pe frecvențele Viva FM de către Alina Cojocaru și Andreea Ignat. Cele două realizatoare de programe vă supun atenției un subiect controversat și mereu actual: Ne vaccinăm sau nu copiii?

Timp de aproape o oră de program, Alina și Andreea vor prezenta situația vaccinurilor în rândul copiilor din România, vor afla părerea mamelor din Iași despre vaccinare și vor dezbate subiectul vaccinării copiilor și a legăturii dintre vaccinare și autism.

În studioul Viva FM va fi prezentă Carmen Ghercă, mama unui băiat cu autism și președinte la Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România. Prin telefon va fi doamna doctor Liliana Barbacariu, medic primar medicină de familie, cadru didactic universitar și Președinte la Asociația Română de Educație Pediatrică.

Ascultați emisiunea BelvaRațiuni cu Andreea Ignat și Alina Cojocaru, vineri, 30 septembrie, de la ora 13:00, pe 105 FM sau online pe vivafmiasi.ro/live.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza