full screen background image

Alina Cojocaru și Andreea Ignat aduc BelvaRațiuni la Viva FM

Alina Cojocaru și Andreea Ignat, cele două realizatoare de programe Viva FM, își unesc forțele pentru a aduce în grila de toamnă o nouă emisiune radio. După opt ani de prietenie și șase ani de colaborare, Alina și Andreea vin cu un nou proiect în FM – BelvaRațiuni.

Inspirată din blogul colectiv pe care scriu cele două realizatoare de programe radio, Belva.ro, BelvaRațiuni este o emisiune tip talk-show care dezbate subiecte de actualitate din puncte de vedere diferite. Pentru că BelvaRațiuni înseamnă acceptarea faptului că suntem diferiți și că avem rationamente diverse asupra acelorași subiecte.

În fiecare vineri, de la ora 13:00, Alina și Andreea vor aduce în studio oameni cu păreri avizate, cu care vor avea discuții argumentate și cu care vor ajunge la concluzii raționale. Împreună cu invitații lor, cele două Belve vor vorbi despre sănătate, cuplu, stil de viață, carieră și viață de familie, dar și multe alte subiecte care țin de viața de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.

Începând cu 30 septembrie, pregătește-te de week-end alături de Alina Cojocaru și Andreea Ignat! În fiecare vineri, de la ora 13:00, ai BelvaRațiuni – emisiunea cu discuții generoase despre subiecte serioase!

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *