full screen background image

AUDIO: Bilanțul Zilelor Carierei la UAIC. Peste 180 de participanți în 5 zile de proiect

Distribuie

Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (DSSA din UAIC), a organizat în perioada 13-17 noiembrie, a treia ediție a evenimentului „ZILELE CARIEREI UAIC”.

Studenții au luat parte la o săptămână dedicată carierei lor și au putut înțelege care sunt posibilitățile existente pe piața muncii. Astfel, pe parcursul celor cinci zile, aceștia au putut afla informații utile despre cum să se dezvolte ca să își mărească șansele de angajare, tips & tricks și alternative pentru perioada de după absolvirea universității.

În campania de promovare a evenimentului, organizatorii au anunțat și obiectivele pe care le-au stabilit ZILELE CARIEREI: „Ne dorim să punem studenții în contact cu posibili angajatori, să îi informăm despre oportunitățile de pe piața muncii, să își dezvolte o serie de abilități necesare pe piața muncii și să aducem în prim-plan informații despre posibilitățile pe care le au înainte și după absolvire, cu privire la cariera lor.”

185 de participanți în 5 zile diferite, alături de profesioniști din mediul privat

Evenimentul a avut teme diferite în fiecare zi, marcând următoarele direcții: Ziua dezvoltării personale, Ziua dezvoltării comportamentului organizațional (ziua voluntariatului), Ziua angajatului, Ziua liberului profesionist, Ziua antreprenorului. Între invitații care au acceptat provocarea organizatorilor de a participa la eveniment se numără și foști absolvenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași: Andreea Istrate, Ionuț Maxim, Diana Mihalcea, Andreea Ignat, Bogdan Puiu.

Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți din cadrul UAIC a prezentat astăzi bilanțul evenimentului „Zilele Carierei” 2017. Pe parcursul celor 5 zile de eveniment, au participat 19 profesioniști invitați pentru a susține activități, la care s-au înscris 185 de persoane. Dintre sugestiile primite în formularele de feedback, organizatorii au evidențiat următoarea notă: „Totul e minunat și interesant! Continuați ceea ce faceți, căci faceți bine și este foarte util pentru noi, participanții!”

Șerban Vornicu, realizatorul emisiunii INTER CONECTATa discutat Alma Andrei, consilier în carieră la Departamentul Servicii pentru Studenți și Absolvenți:

Fotografii din timpul evenimentelor organizate la „ZILELE CARIEREI UAIC”:

Șerban VORNICU

Comentarii

ARTICOLE ASEMANATOARE




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *