full screen background image

Business Education: 18 ianuarie. Despre ce înseamnă să fii antreprenor, cu prof. dr. ing. Daniela Șuteu

Distribuie

În cadrul primei emisiuni #businesseducationCarmen Ungureanu a avut-o ca invitată pe prof. dr. Ing. Daniela Șuteu, de la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului „Cristofor Simionescu”, din cadrul Universitatății Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. Din anul 2010, Daniela Șuteu predă studenților disciplina „Marketingul produselor farmaceutice și cosmetice” și „Managementul Afacerilor” la programele de master și, din semestrul 1 al anului universitar 2017-2018, propune cursul facultativ Elemente de antreprenoriat pentru anul  al III-lea la studii de licență, la specializarea Inginerie Chimică.

Pe parcursul celor 50 de minute ale emisiunii, în studioul Viva FM s-a discutat despre ce înseamnă antreprenoriatul, ce presupune a fi antreprenor, ce cuprinde un plan de afaceri și care sunt capitolele cele mai importante ale acestuia, despre caracteristicile unui antreprenor și dacă acestea sunt calități native sau dobândite.

Prima ediție a emisiunii Business Education a fost dedicată antreprenoriatului. Stați pe frecvențele Viva FM pentru a urmări următoarele ediții și pentru a „fura” tips & tricks din domeniul afacerilor.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza