full screen background image

Cafeneaua cu Joburi, astăzi, la Iași

Cafeneaua cu Joburi vine astăzi la Iași, la Hotel Unirea. Marii angajatori din oraș se întâlnesc cu cei în căutarea unui loc de muncă, într-un context relaxat, la o cafea și cu sprijinul experților în recrutare de la ECIM.

Cafeneaua cu Joburi este o inițiativă privată, marca ECIM- agenție de recrutare și consultanță, ce își propune să eficientizeze procesul prin care o companie își găsește angajații potriviți, indiferent de domeniul de activitate.

Intervievarea preliminară, strângerea unui număr semnificativ de candidați, pre-selectarea lor înseamnă optimizarea resurselor de timp și personal. Și chiar și atunci când într-o firmă nu există posturi disponibile, a avea în “stand by” un număr de candidați potriviți sau chiar valoroși înseamnă o gândire strategică pentru viitorul afacerii. De ce funcționează rețeta „joburilor pe gustul tău” față de alte evenimente similare? Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit de experți în domeniul recrutării și consultanței în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție al angajaților și pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajați se raportează la piața locurilor de muncă”, spun organizatorii.

Cele 45 de firme participante la edițiile Cafeneaua cu Joburi au fost vizitate de peste 3000 de persoane interesate, au avut aproape 2000 de candidaturi depuse și peste 250 de angajări finalizate.

Alina BATCU

 

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *