full screen background image

Călin Popescu Tăriceanu critică actualul guvern, la Iași

Distribuie

Prezent la Iași astăzi, 6 mai, când s-a dat startul campaniei electorale, președintele la nivel național al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit și despre problemele existente în cadrul Guvernului. În acest sens, a început cu exemplul situației Ministrului Culturii, demisionar, care a condiționat plecarea sa din Guvern de numirea cuiva propus de el.

Audio Călin Popescu Tăriceanu

A vorbit și despre faptul că partidul în fruntea căruia se află a fost singurul care s-a opus numirii unui guvern de tehnocrați în Romania, spre deosebire de cei din Partidul Național Liberal, pe care îi găsește vinovați  pentru că au susținut instaurarea unui guvern într-o astfel de formulă. De asemenea, a comentat câteva chestiuni legate de situația actuală în care se află PNL.

Audio Călin Popescu Tăriceanu

Președintele ALDE a mai afirmat faptul că România se afundă într-o situație specifică unei țări aflate în derivă, că în mâinile actualei guvernări țara devine din ce în ce mai „neguvernabilă”, spre deosebire de perioada în care România avea un guvern politic și înregistra, la finele anului 2015, o creștere pe mai multe planuri.

ComentariiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Introduceti numerele afisate *

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza