full screen background image

Campania ieșeană susținută de artiști naționali

Distribuie

Trupa Proconsul și Irina Păcurariu, au fost ieri la Iași pentru a susține campania socială „Există Speranță. Există Star of Hope”.

 

star of hope

 

Fundația „Star of Hope” România în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași a organizat conferința de deschidere a proiectului „Pasi către o comunitate incluzivă” și lansarea Campaniei „Există Speranță. Există Star of Hope”.

Proiectul „Pasi către o comunitate incluzivă” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași în baza legii 350/2005 și Star of Hope Suedia.

 

Proiectul are ca obiectiv informarea şi sensibilizarea comunităţii privind problemele cu care se confruntă familiile cu copii cu dizabilităţi.

 

Președintele Fundației, Aurora Vatamaniuc a declarat la evenimentul de deschidere a proiectului că Star of Hope a venit în România pentru a fi alături de copii cu dizabilități.

 

Primarul interimar al Iașului, Mihai Chirica, prezent la eveniment a precizat că deși Star of Hope împlinește 25 de ani de la înființare, acest aspect nu este relevant, ci faptele realizate în tot acest timp.

 

 

ComentariiNotă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza