full screen background image

Campania ieșeană susținută de artiști naționali

Trupa Proconsul și Irina Păcurariu, au fost ieri la Iași pentru a susține campania socială „Există Speranță. Există Star of Hope”.

 

star of hope

 

Fundația „Star of Hope” România în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași a organizat conferința de deschidere a proiectului „Pasi către o comunitate incluzivă” și lansarea Campaniei „Există Speranță. Există Star of Hope”.

Proiectul „Pasi către o comunitate incluzivă” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași în baza legii 350/2005 și Star of Hope Suedia.

 

Proiectul are ca obiectiv informarea şi sensibilizarea comunităţii privind problemele cu care se confruntă familiile cu copii cu dizabilităţi.

 

Președintele Fundației, Aurora Vatamaniuc a declarat la evenimentul de deschidere a proiectului că Star of Hope a venit în România pentru a fi alături de copii cu dizabilități.

 

Primarul interimar al Iașului, Mihai Chirica, prezent la eveniment a precizat că deși Star of Hope împlinește 25 de ani de la înființare, acest aspect nu este relevant, ci faptele realizate în tot acest timp.

 

 

Comentarii